به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس آمارهای منتشرشده، مصرف نان در ایران به ازای هر نفر ١٦٠ کیلوگرم در سال است که تقریبا ٦ برابر متوسط جهانی است. ایرانیها در حالی سالانه ١٥میلیون تن نان مصرف میکنند که براساس گزارشهای غیررسمی، 30 درصد نان مصرفی در ایران دورریز هدر میرود.
در این شرایط، این سوال مطرح است که چه عاملی میتواند میزان دورریز و هدرروی نان را کاهش دهد؟ آیا باید کیفیت نان افزایش یابد و یا اینکه فرهنگ مردم در استفاده از موادغذایی باید تغییر کند؟
شما کاربران محترم خبرآنلاین میتوانید دیدگاه خود را در این زمینه در بخش نظرات مطرح کنید.
35225
نظر شما